1. Boombabybox предоставя възможност на своите потребители да закупят избран от тях продукт сред включените в каталога на раздел „Магазин” продукти.

2. Продукти, предоставяни за закупуване от Boombabybox, са:дрехи и аксесоари за бебета, опаковани в подаръчни кутии и селектирани индивидуално за всеки отделен Потребител, образователни карти за бебета с високо контрастни изображения, бебешки одеяла.

3. Потребителите имат възможност да избират между продуктите, като при описанието на всеки един от продуктите е посочена тяхната наличност. Изборът на Потребителя не обвързва Дружеството, собственик на платформата да предостави продукта, в случай че е налице обективна невъзможност да бъде предоставен.

4. Мениджър-заявки обработва поръчките и организира изпращането и доставянето на избрания продукт до Потребителя, едва когато са конкретизирани всички параметри от електронната форма за поръчка.

5. Потребителят има право да получи продукта, поръчан от Boombabybox едва след като заплати съответната цена.

6. Плащането за предоставяне на поръчаните продукти от Потребителя се осъществяват чрез използване на следните разплащателни системи: Maestro, Visa, Mastercard и наложен платеж. Всеки Потребител избира разплащателна система.

7. Мениджър-заявки обработва поръчките и организира изпращането и доставянето на избрания продукт до Потребител в рамките на 3 работни дни. Поръчки, направени през почивен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден. Срокът за доставка се определя в зависимост от населеното мястото и избрания начин за доставка.

8. Мениджър-заявки и Boombabybox не носят отговорност в случай че има забавяне в доставката, дължащо се на обективни причини или на забавяне от страна на куриерското дружество.

9. Потребителят има право да се откаже от получения продукт в срок от 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на продукта. Отказ е допустим при условие, че продуктите отговарят на вида, в който са получени от потребителя, без да е нарушена целостта на опаковката. В този случай потребителят се задължава да върне обратно на Boombabybox закупените продукти, не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора, като поема транспортните разходи за връщане на продукта. Отказ след този срок не се допуска.

10. При отказ на Потребителя при условията на предходната точка, Boombabybox се задължава да върне получената сума в рамките на 14 работни дни от отказа по банков път с обратна операция по сметката на използваната карта при плащането. Ако сумата е заплатена чрез наложен платеж, то Потребителят следва да предостави на Boombabybox банкова сметка, по която да бъде върната заплатената сума.