Защо точно boom?

„boom“ се появи в главите ни като идея съвсем спонтанно, но със сигурност не е случайно. Асоциираме го с емоция, усещане, изненада.. Искахме отварянето на всяка една подаръчна кутия boom baby box да бъде едно незабравимо преживяване.

boom baby box. e малка семейна компания, в която правим всичко с много старание, внимание и любов..

Нашата мисия е да създаваме авторски продукти за бебета и деца, които развиват ума, сетивата, въображението и креативността, както и уникални подаръчни кутии за новородени. Защо уникални? Защото вярваме, че всяко дете е уникално и различно и заслужава такъв подарък. Създайте Вашата уникална подаръчна кутия, като изберете продукти от специалната ни селекция от висококачествени дрешки и аксесоари, както и други внимателно подбрани продукти за бебета. Стремим се да подкрепяме българското производство, затова в нашия Магазин присъстват подбрани продукти, както на чуждестранни, така и на български производители.

Отделно, или в комплект към всеки сет, предлагаме нашите авторски образователни карти за бебета, които стимулират зрителната система на мъниците и им помагат по-лесно да опознаят света, който ни заобикаля. Създадохме картите с голям ентусиазъм, защото когато се роди нашият син – Тео – не откривахме такъв артикул на българския пазар. Горди сме, че за много кратко време те се превърнаха в любим метод за игра на хиляди български дечица!

А сега малко повече за нас:

Всички заедно се стремим да направим появата на новороденото бебче още по-специален и вълнуващ момент за семейството му.

Тео (нашето момченце) е най-малкият, но и най-важен член от екипа ни. Той е нашият най-голям критик, който тества и одобрява всеки наш продукт преди официално да бъде пуснат в продажба. Едва след като получим неговото „експертно мнение“, сме спокойни да препоръчаме артикулите ни и на други дечица.

Жени (мама) е криейтив директорът на boom baby box. Тя е човекът, който не само генерира най-много идеи, но също така търси и намира начин да ги реализира. Тя лично проверява и опакова всяка поръчка преди да бъде изпратена към клиента, като изпипва всичко до най-малкия детайл.

Влади е човекът, който се занимава с логистичната част. Той се грижи за оптималната организация на работния процес, включително и за доставката на необходимите продукти и материали. Благодарение на него всеки наш клиент получава поръчката си навреме.

Ивелина и Велизар са нашите графични дизайнери, които успяват да визуализират дори най-смелите ни идеи. Те създадоха логото ни, дизайна на нашите подаръчни кутии и поздравителни картички, както и симпатичните илюстрации на всички колекции арт карти за бебета на boom baby box.

boom baby box.
Подари любов